måndag 17 maj 2010

Skola till 17.40.

Dagen började med stepp, som vanligt. Så jävla tråkigt!! Resten av dagen har vi och 2orna haft uppdansning som vi kollat på. Det gick bra faktiskt, imorgon har vi uppdansning i balett och jazzen också. Sen är det slut, over, finito! :|
Vi hade lite nutidakonst, annars har vi repat hela dagen. Kom inte hem förrän lagom till sex ikväll, nu är jag helt slut. Håller på att somna.. därför ska jag hoppa in i duschen och försöka hålla mig vaken några timmar till.
Det gick jäkligt bra på repen idag ändå, halvdåligt att framförhållningen alltid är den samma bara så man behöver ta extra tid på fritiden. Wellwell, det är man van vid nu efter tre år på Ljunkan. :P Vilken tur att det är så kul att dansa! :)

Ne, ögonen blir bara tyngre och tyngre. Efter duschen ska jag skriva en önseklista till studenten som mamie tjatar om. Du skulle bara veta.. ;)




Haha, ES3DNs första klassfest. Det gick vildt till, vem som tog sönder vad nämner vi inte. Dansar en hel klass dansare i ett rum går det som det går. Lovin it.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar